Javna rasveta između rumskih sela

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Apr.2017, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javna rasveta između rumskih sela

Problem nepostojanja javne rasvete na putnoj deonici između rumskih sela Donjih Petovaca i Putinaca rešen je sredstvima iz budžeta opštine Ruma. Blizu 500 hiljada dinara izdvojeno je za ovu namenu, ali i se radovi ovog tipa do kraja godine očekuju i u još nekoliko rumskih seoskih sredina.

Saobraćajnica koja spaja rumska sela Donje Petrovce i Putince odnedavno ima postavljenu javnu rasvetu kojom se rešava dugogodišnji problem meštana, vozača i pešaka koji svakodnevno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prolaze ovim putem.

Zahtev Mesne zajednice Donji Petrovci ispunjen je te je iz budžeta opštine izdvojeno blizu 500 hiljada dinara.

Pored ukupno 11 stubova sa rasvetom na deonici ova dva rumska sela, u toku godine kako najavljuju iz lokalne samouprave problem neosvetljenih saobraćajnica rešavaće se i u ostalim seoskim sredinama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.