Izvor: B92, 18.Nov.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković: Drakulić dobrodošao

Beograd -- Nekadašnji potpredsednik DSS-a Vladeta Janković kaže da je čovek poput Zorana Drakulića dobro došao u vrh stranke.

Uoči subotnje sednice Glavnog odbora, Janković je u "Kažiprstu" Radija B92 objasnio zašto Drakulić još uvek ne može da računa na potpredsedničko mesto: "Naš je statut takav da se potpredsednici mogu birati jedino na skupštini. Lično mislim da bi Zoran Drakulić bio veliki dobitak za DSS i da bi trebalo da uđe u Glavni odbor odmah, a na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << skupštini bi ga trebalo kandidovati za potpredsednika."

Napominjući da je Drakulićev rezultat na izborima za gradonačelnika impresivan, Vladeta Janković je dodao: "Ja mislim da bi on doneo DSS-u mnogo onoga što je potrebno."

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.