Izvor: Blic, 25.Sep.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janjić: Na proleće moguć "Dejton 2"

Predsednik Foruma za etničke odnose Dušan Janjić ocenio je da je radi utvrđivanja budućeg statusa Kosova i Metohije moguće organizovanje međunarodne konferencije u formi "Dejton 2".



"Dejton 2 bi se mogao održati na proleće naredne godine", rekao je Janjić, ocenivši da od predstojećih razgovora srpske i albanske delegacije u Njujorku ne treba očekivati "ništa posebno".

"I delegacije Prištine i Beograda trebalo bi malo da popuste u svojim stavovima", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kazao je Janjić novinarima posle tribine "Kosovo i Metohija - sadašnjica i izgledi za budućnost".

Janjić je ocenio da bi se međusobnim popuštanjem stvorili preduslovi da se direktno razgovara i o statusu i o tehničkim pitanjima na Kosovu i Metohiji.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.