Izmena režima saobraćaja na deonici puta Sremska Mitrovica-Kuzmin i Kuzmin-Ruma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2020, 04:50

Izmena režima saobraćaja na deonici puta Sremska Mitrovica-Kuzmin i Kuzmin-Ruma

Na državnom putu broj 3 na deonici petlja Sremska Mitrovica - petlja Kuzmin od 28. do 30. aprila zbog radova u preticajnoj traci saobraćaj će se odvijati samo voznom takom.

Radovi na obeležavanju horizontalne signalizacije na kolovozu obavljaće se od 7 do 17 časova i biće obeleženi adekvatnom signalizacijom i opremom.

Od 30. do 31. aprila takođe od 7 do 17 časova, odvijaće se radovi na obeležavanju horizontalne signalizacije na kolovozu i na deonici petlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Kuzmin - petlja Ruma u smeru ka Beogradu.

U zoni radova saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom, a radovi će se izvoditi u preticajnoj saobraćajnoj traci i biće obeleženi signalizacijom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.