Izgradnja novog poslovnog centra u Inđiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2017, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgradnja novog poslovnog centra u Inđiji

Donošenjem adekvatne planske dokumentacije, Opština Inđija prilagođava urbanističko tehničke uslove za izgradnju novog poslovnog centra u samom centru Inđije. U pitanju je Blok 44 koji će se naći na sledećoj sednici Skupštine Opštine, zakazanoj za 21. februar.

Otvaranje novih investicija i poslovnih objekata u inđijskoj opštini podrazumeva usvajanje određenih urbanističkih akata u cilju stvaranja kompletnih uslova za izgradnju.

Na sledećoj sednici Skupštine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Opštine, koja je zakazana za 21. februar, naći će se izmene i dopune Plana detaljne regulacije Bloka 44, koji se nalazi u centralnom delu Inđije.

Kako saznajemo, u centralnom delu Inđije svoje objekte izgradiće poznati trgovinski lanci.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Izgradnja novog poslovnog centra u Inđiji

Izvor: Capital.ba, 16.Feb.2017

INĐIJA, Donošenjem adekvatne planske dokumentacije, Opština Inđija prilagođava urbanističko tehničke uslove za izgradnju novog poslovnog centra u samom centru Inđije. U pitanju je Blok 44 koji će se naći na sljedećoj sjednici Skupštine Opštine, zakazanoj za 21. februar. Otvaranje novih investicija...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.