Izvor: B92, 31.Okt.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbori za parlament SCG nisu prioritet

Podgorica -- Funkcioner DPS Miodrag Vuković ocenio je da održavanje neposrednih izbora za parlament SCG u Crnoj Gori "nije prioritet".

On je okarakterisao kao "neobičnu" najavu Vlade Srbije o skorom usvajanju Predloga zakona o neposrednim izborima za parlament SCG. "Održavanje tih izbora bilo bi besmisleno i politički neodgovorno ukoliko gradjani na refendumu kažu da žele samostalnu i nezavisnu Crnu Goru", kazao je Vuković za Radio-televiziju Srbije u nedelju uveče.

Šef kancelarije Vlade Srbije za saradnju s medijima Srdjan Djurić rekao je danas da je završena izrada Predloga zakona o neposrednim izborima za državnu zajednicu i najavio da će vlada veoma brzo usvojiti te predloge.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.