Izvor: B92, 03.Jul.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izabrano novo Predsedništvo SDS

Banjaluka -- Na sednici Glavnog odbora SDS, u petak uveče, izabrani su novi članovi Predsedništva te stranke.

Na sednici je raspravljano i o konsolidaciji organa stranke. Prema rečima portparola SDS Dušan Stojičića, Glavni odbor je utvrdio i principe na osnovu kojih će biti zamenjeni članovi ovog tela. "GO je osudio odluku visokog predstavnika Pedija Ešdauna o smeni 49 funkcionera SDS-a i ocenio da je ona najnedomokratskija u postdejtonskoj BiH, kao i da predstavlja izraz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << surove sile", rekao Stojičić.

On je dodao da se vodila rasprava i o učešću Srpske demokratske stranke u izvršnoj vlasti RS i da će ova tema biti razmatrana i narednoj sednici GO, koja bi trebalo da bude održana sledeće nedelje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.