Izabrani članovi Komisije za kontrolu izvršenja krivičnih sankcija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2021, 19:14

Izabrani članovi Komisije za kontrolu izvršenja krivičnih sankcija

Poslanici Skupštine Srbije usvojili su večeras odluku o izboru članova Komisije za kontrolu izvršenja krivičnih sankcija.

Za članove Komisije izabrani su članovi, odnosno zamenici članova skupštinskog Odbora za pravosuđe, državnu u pravu i lokalnu samoupravu Jelena Žarić Kovačević, Dejan Kesar i Dubravka Kral.

U Komisiji su i predsednik Odbora za ljudska i manjinska prava Muamer Bačevac, kao i član Odbora za rad Danijela Vujičić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Poslanici usvojili sva četiri zakona iz oblasti energetike: Izabrani i članovi komisije za kontrolu izvršenja krivičnih sankcija

Izvor: Blic, 21.Apr.2021, 10:09

Skupština Srbije usvojila je večeras sva četiri zakona iz oblasti rudarstva i energetike.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.