Izvor: B92, 15.Okt.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivo Sanader odbacio optužbe Pupovca

Zagreb -- Hrvatski premijer Ivo Sanader odbacio je optužbe lidera Samostalne demokratske srpske stranke Milorada Pupovca.

Pupovac je hrvatsku vladu bio optužio da više otkupljuje imovinu, nego što je vraća povratnicima u Hrvatsku. Sanader je u petak odbacio tvrdnje Pupovca o povraćaju imovine, ali je priznao da u implementaciji sporazuma njegove Hrvatske demokratske zajednice sa Pupovčevim SDSS-om ipak ima problema.

"Naša saradnja ide dalje, no to ne znači da nema problema. Tu i tamo ima problema na terenu, ali oni nisu takvi da bi mogli zaseniti dobre rezultate", izjavio je Sanader na današnjoj sednici vlade, a prenosi Hina.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.