Ivković kritično

Izvor: Glas javnosti, 22.Feb.2010, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivković kritično

BEOGRAD - Bivšem visokom funkcioneru SPS Branislavu Ivkoviću, koji je nedavno operisao bubrežnu arteriju, u poslednjih nekoliko dana život bukvalno visi o koncu!

- Nakon operacije aorte, koja je prošla veoma dobro, pacijentu su najednom krenuli da otkazuju bubrezi, izgubio je puno tečnosti, leukocit mu je nenormalno uvećan, a sumnjalo se i na trombozu noge. Lekari su ipak ustanovili da nije reč o trombozi, ali on trenutno ne može da se kreće, niti da ustane iz kreveta - kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << izvor Kurira i nastavlja: Aortno-ilijačni bajpas, kao i bubrežni su urađeni kako treba, Ivkoviću je zaista bilo dobro, čak je u jednom momentu nakon operacije zapalio i cigaretu, međutim sve je krenulo naopako.

Kako bi proverili ove informacije, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Biljanom Ivković, suprugom nekadašnjeg funkcionera SPS-a, međutim ona u toku jučerašnjeg dana nije bila dostupna, kao ni ostatak familije Ivković. U ranijoj izjavi za Kurir, tačnije dan nakon operacije, bišva voditeljka BK televizije je kazala:

- Lekari su na skeneru uočili da je stomačna aorta proširena za šest milimetara, i to na mestu gde se račva u levu i desnu nogu. Konstatovali su da zbog toga mora da se operiše. Uplašili smo se jer on nema zdravstvenih problema, niti ih je imao ranije".

Bogata karijera

Branislav Ivković je bio je član SPS od osnivanja stranke 1990. U vladi Mirka Marjanovića dva puta je bio ministar, 1994. za urbanizam i 1998. za nauku i tehnologiju. Tokom događaja koji su prethodili hapšenju Slobodana Miloševića ostaje upamćen kao glavni pregovarač s novom vlašću. Kasnije, zbog sukoba s pojedinim istaknutim funkcionerima u partiji, smenjen je sa svih funkcija pre isteka mandata.

Profesor je na Građevinskom fakultetu. Dugo godina je bio oženjen Bosiljkom, s kojom ima četvoro dece: ćerke Ivanu, Milanu i Dragana i sina Luku. Drugi put se oženio 2005. novinarkom Biljanom Popović, s kojom ima ćerku Jovanu.

Uopste ne razumem zasto je gospodin Ivkovic postao vest? Sumnjam da ce imati problema da dobije kvalitetnu lekarsku pomoc. Sta je sa onim normalnim ljudima koji strajkuju jer niko nece da overi njihove zdravstvene knizice. Da li normalni gradjanin (bez veza i nepripadnoscu nijednoj partiji) moze da dobije negu na Kardiovaskularnom institutu? Sumnjam....

Ne zasluzuje taj covek da bude vest....Tuzno je sto ovo pisem ali tako je...

Sve je to od sekiracije, mnogo se on sekirao za ovaj narod, jadan covek. Inace koga ....!!!

Dobro, ne morate toliko da se rugate coveku...Ipak umire...

Ako vam se Ivkovic ne dopada, ostanite bez komentara

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.