Izvor: B92, 16.Jun.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović: Potrebna stabilnost

Kosovska Mitrovica -- Srpsko nacionalno veće Kosova i Metohije ocenjuje da kosovsko pitanje ne sme da trpi zbog parlamentarne krize.

"Beograd na Kosovu i Metohiji više neće imati pravu šansu ako bude izazvana parlamentarna kriza, ako Vlada bude destabilizovana ili oborena. Pitanje Kosova je potpuno otvoreno i biće rešavano narednih meseci", navodi se u saopštenju koje je potpisao predsednik SNV Milan Ivanović.

On je upozorio da će Srbija, ukoliko u tom periodu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne bude imala stabilan Parlament, Vladu i predsednika, izgubiti Kosovo i Metohiju, što će biti početak nestajanja i države i naroda. "Zato su nam potrebne stabilne institucije i jedinstvo, a ne novo bavljenje parlamentarnim izborima koji ne bi doneli ništa novo", ocenio je Ivanović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.