Ivanišević: Prećeno mi je smrću, žrtva sam kriminalne organizacije

Izvor: NaDlanu.com, 29.Mar.2013, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanišević: Prećeno mi je smrću, žrtva sam kriminalne organizacije

Sada već bivši predsednik Senata Državne revizorske institucije (DRI) Crne Gore Miroslav Ivanišević izjavio je da će u sudskom postupku dokazati da je žrtva "kriminalne organizacije" koja je delovala protiv njega.

Ivanišević je za podgorički list "Pobjeda" rekao da je sada, nakon ostavke na funkciju, rasterećen i da će "ići do kraja u raskrinkavanju kriminalne organizacije".On je rekao da je njemu prećeno i smrću. Ivanisević je podneo ostavku pošto je u medijima objavljen >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << snimak intimnog sadržaja u njegovom radnom kabinetu. Na snimku je Ivanišević u donjem vešu, kao i njegov intimni razgovor s jednom ženskom osobom. Podgorički list Dan objavio je ceo snimak tog razgovora, kao i komentare žene koja je bila u intimnoj vezi sa Ivaniševićem. Ivanišević je u obrazloženju ostavke rekao da njegovo takvo ponašanje nije dostojno državne funkcije koju je obavljao. On se izvinio porodici, gradjanima i državnim institucijama. (Izvor: Beta)

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.