Izvor: Blic, 09.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Dulić: Neću voditi negativnu ustavnu kampanju

Ivana Dulić: Neću voditi negativnu ustavnu kampanju

Glavni odbor G17 plus odbacio je predlog potpredsednice stranke Ivane Dulić-Marković da se bojkotuje referendum za potvrđivanje novog ustava Srbije.

Članovi ovog tela podržali su predlog lidera G17 Mlađana Dinkića da stranka aktivno učestvuje u referendumskoj kampanji, kao i da se otpočne sa pripremama za predizbornu kampanju.

Članovi GO glasali su o poverenju Ivani Dulić-Marković na njen zahtev >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i izglasali joj poverenje sa samo tri glasa protiv. Dulić-Marković je rekla da neće učestvovati u pozitivnoj kampanji za referendum, ali da neće voditi ni negativnu kampanju i dodala da će se uključiti u kampanju stranke za izbore.

Inače, Predrag Marković izabran je za počasnog predsednika stranke. Izabrano je 29 članova IO, a za predsednika ovog tela predložen je Saša Vitošević.

M. Š.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.