Izvor: B92, 27.Mar.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ištvan Pastor novi lider SVM?

Subotica -- Savet Saveza vojvođanskih Mađara predložiće da novi lider te stranke bude član Predsedništva Ištvan Pastor.

Na Skupštini Saveza vojvođanskih Mađara, 5. maja u Kanjiži, biće izabrani predsednik, novi savet i drugi najviši stranački organi.

"U skladu sa potrebama za kadrovskom, organizacionom i programskom obnovom, koja je izražena u toku priprema za ovogodišnje republičke izbore, kao i dijaloga koji je vođen sa biračima i tokom analize izbornih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rezultata, Savet SVM doneo je odluku o sazivanju Izborne skupštine", piše u saopštenju.

Odluci o raspisivanju Izborne skupštine prethodile su i izjave predsednika Saveza vojvođanskih Mađara Jožefa Kase da želi da se povuče sa funkcije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.