Istraživanje: Perspektive za razvoj karijere važan faktor za ostanak mladih u Srbiji

Izvor: Danas, 12.Nov.2020, 13:14

Istraživanje: Perspektive za razvoj karijere važan faktor za ostanak mladih u Srbiji

Starosna grupa koja se najčešće odlučuje za mogućnost privremenog boravka u inostranstvu su mladi od 20 do 30 godina i to najviše zbog očekivanog kvaliteta života u inostranstvu, socijalne sigurnosti, uslova rada i mogućnost karijernog napredovanja, pokazalo je istraživanje Srpske asocijacije menadžera.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

SAM: Iz Srbije u inostranstvo najčešće odlaze mladi između 20 i 30 godina

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Nov.2020

Mladi u Srbiji, starosti između 20 i 30 godina, najčešće se odlučuju za privremeni boravak u inostranstvu i to najviše zbog očekivanog kvaliteta života u inostranstvu, socijalne sigurnosti, uslova rada i mogućnost karijernog napredovanja, pokazalo je istraživenje o cirkularnim migracijama,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.