Izvor: B92, 13.Apr.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ista doslednost i za Srbiju

Berlin -- Joška Fišer pozdravio je pozitivnu Studiju, ali i kazao da će biti pokazana ista doslednost kao i u slučaju Hrvatske.

Na pitanje da li će Savet ministara EU krajem aprila, prilikom donošenja odluke o studiji o izvodljivosti, prema SCG pokazati istu doslednost kao i prema Hrvatskoj prošlog meseca, nemački ministar inostranih poslova je odgovorio potvrdno: "Naše držanje će biti dosledno i ono nije usmereno ni protiv koga".

Nemački ministar inostranih poslova je istovremeno, posle razgovora sa predsednikom Srbije Borisom Tadićem u Berlinu, naglasio da će se od Srbije i dalje zahtevati puna saradnja sa Haškim tribunalom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.