Ispovest doktorke Marijane: Svi misle da sam veštica

Izvor: S media, 04.Jul.2010, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispovest doktorke Marijane: Svi misle da sam veštica

Smeta mi fama koja vlada oko mene, jer svi tvrde da sam vračara, da zarađujem milione, da me juri policija. A ja živim kao podstanar i pijem kafu u „Delta sitiju", kao sve žene. Kako lečim povrede? Tajna je u supstancama...

Marijana Kovačević, svetski poznata doktorka koja placentom leči najteže povrede fudbalera, tvrdi da joj užasno smeta fama koja se oko nje stvorila u srpskoj javnosti! Marijana, koja je prethodnih nekoliko dana u Južnoj Africi brinula o zdravlju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << reprezentativaca Gane, u ekskluzivnoj ispovesti za Pres s kaže da je ona samo jedna obična žena, posvećena poslu i porodici, nenaviknuta na medijsku prašinu.

Lekarka koja je u ekspresnom roku sanirala povrede mnogobrojnih svetskih asova poručuje da se nikada nije krila, niti da su za njom tragale policija i inspekcija Ministarstva zdravlja.

Lampard me lako našao

- Iskreno da vam kažem, vi ste prvi novinari koje sam upoznala. Vrlo ste mi simpatični, ali mislim da nije došao trenutak da do kraja otvorim dušu. Svašta sam preživela prethodnih nekoliko meseci, od toga da imam četiri indentiteta, pa do priče o tome kako sam gatara ili vračara. Samo shvatite da sam obična žena koja svoj posao radi najbolje što može. Normalno se krećem po gradu, pijem kafu u „Delta sitiju" i nije tačno da se krijem. Ajde ovako da vam kažem: kako jedan Lampard ili Benajun mogu da me pronađu, a novinari ne mogu - istakla je Marijana Kovačević ispijajući kafu u hotelu „Parktonijan".

Neposrednošću i iskrenim osmehom svetski poznata Srpkinja očarala je reprezentativce Gane. Reporteri Pres sa bili su svedoci trenutka kada je terapijom i masažom sanirala povredu zadnje lože Kevinu Princu Boatengu. Vezista Portsmuta je samo dan kasnije odigrao herojskih 120 minuta u duelu sa Urugvajem. Na pomen da u njenim rukama ima nešto čarobno samo se smeška i priču okreće na drugu stranu.

- Neverovatno je šta se sve pričalo i pisalo o meni. Ja i danas imam kancelariju u „Ju biznis centru", u kojoj primam pacijente i kasnije ih vodim u ordinaciju. Svima sam postala zanimljiva, a nisam znala kako da reagujem. Ne znam i dalje kako funkcionišu stvari u medijima. Jedino što sam morala jeste da odem do policije i Ministarstva zdravlja. Pitala sam ih da li me stvarno traže, a oni su se samo smejali. Nema ničeg ilegalnog u mom radu, nisam napravila nijedan prekršaj.

Naravno, gospođa Marijana nije želela da otkrije tajnu svog uspeha. Ona tvrdi da je uložila mnogo truda pre nego što je skrenula pažnju na sebe i naterala najveće zvezde engleskog fudbala da spas potraže u Beogradu.



- Tajna je u supstancama! To je sve što mogu da kažem. Čitala sam mnogo knjiga i to mi je pomoglo da napredujem u ovom poslu. Međutim, nije mi jasno zašto se i dalje u Srbiji kroz šapat priča da se ide kod doktorke Marijane. Zbog takvih stvari odlučila sam da svaki igrač mora da donese pismenu dozvolu kluba da je saglasan da ga pregledam. Vidim da me stručnjaci, kao što je doktor Galetić, hvale jer vide rezultate mog rada. O pojedinim reprezentativcima Srbije vodim računa pet godina.


Ona posebno naglašava da ne zarađuje milione, iako se skoro svakodnevno druži sa veličinama poput Franka Lamparda, Glena Džonsona, Benajuna.



Danka sam digla iz kreveta


- I dalje živim kao podstanar! Moj muž se smejao svim tim glasinama, jednom sam mu u šali rekla da donese neke dobre pare u stan da se ne bismo obrukali ukoliko nas opljačkaju (smeh, prim. aut). Šalu na stranu, ali bili su to neprijatni dani. Imam dvoje dece, zamislite kako je njima bilo u školi da odgovaraju na pitanja drugara. Da nisam imala podršku porodice, ne bih izdržala.

Marijana ističe da je najveću ulogu u njenom „proboju" imao reprezentativac Srbije Marko Pantelić. Otkriva da ga je upoznala dok je on još nije bio poznat.

- Prva noga koju sam pregledala bila je noga Marka Pantelića. On je tada bio bez kluba, bez novca... Pomogla sam mu, a on je, tako da kažem, doveo kod mene još dve noge. Glas se brzo širio, pa su došle još četiri noge. Videli ste na mom zvaničnom sajtu imena pacijenata ali, verujte, namerno nisam stavila najznačajnija imena.

Žena o kojoj se u superlativima priča širom Evrope kaže da ima sjajan odnos sa svim reprezentativcima Srbije, a posebno apostrofira činjenicu da je uspela da za Mundijal oporavi Danka Lazovića.

- Lazović i Pantelić su moji ljubimci! Reći ću vam iskreno da sam Danka tri puta videla u životu i posebno mi je bilo drago zbog toga što je poželeo sreću selekciji Gane kada je čuo da sam ja uz njih. Kada sam došla kod njega u Rusiju, praktično nije mogao da ustane iz kreveta. Međutim, oporavio se do Mundijala - kaže doktorka Marijana.

Od specijalnih izveštača - Darjan Nedeljković, Predrag Milosavljević

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.