Ispitati poslovanja javnih preduzeća

Izvor: RTV Pink, 27.Nov.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispitati poslovanja javnih preduzeća

G17 će tražiti da se ispitaju poslovanja i ostalih preduzeća . . . Šefica poslaničke grupe G17 Plus Suzana Grubješić izjavila je da će ta stranka tražiti od Vlade Srbije da ispita poslovanje svih javnih preduzeća. .

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

G17 plus: "Pod lupu" sva javna preduzeća!

Izvor: Mondo, 27.Nov.2008

Suzana Grubješić izjavila je da će G17 plus tražiti od Vlade Srbije da ispita poslovanje svih javnih preduzeća. Ona je navela da se hajka na Bojana Krišta 'polako pretvara u hajku na G17 Plus'. Izvori 'Politike' iz vladajuće koalicije tvrde da su se sreli Boris Tadić i Mlađan Dinkić i da opstanak...

Nastavak na Mondo...

G17plus traži da sva javna preduzeća otkriju kolika su primanja njihovih direktora

Izvor: TV Avala, 27.Nov.2008

Šef poslaničke grupe G17 plus Suzana Grubješić izjavila je danas da ispitivanje poslovanja javnih preduzeća ne sme stati kod slučaja direktora Aerodroma Beograd Bojana Krišta i zahtevala da se 'pod lupom' nađe svih 28 javnih preduzeća čije rukovodstvo imenuje Vlada Srbije.

Nastavak na TV Avala...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.