Informer tuži Skata!

Izvor: BKTV News, 20.Maj.2017, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Informer" tuži Skata!

Američki ambasador Kajl Skat nazvao je dnevni list "Informer" "najobičnijim ološem", zbog čega je glavni i odgovorni urednik ove novine Dragan J. Vučićević odlučio da da se mu "oduži.

Glavni urednik "Informera" Dragan Vučićević najavio je juče da će tužiti američkog ambasadora u Beogradu Kajla Skota zbog uvreda koje je uputio tom dnevnom listu.

Kako pišu "Večernje novosti", Vučićević je rekao da je reč o "velikom skandalu" i dodao da su u >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << "Informeru" čekali dva dana da vide da li će im se ambasador izviniti, a pošto nije - rešili su da ga tuže.

Sve se dogodilo na predavanju o odnosima SAD i Srbije na kojem je na zahtev novinara "Informera" da komentariše napise u njihovom listu Skot rekao da su ove novine "najobičniji ološ".

Ivica Dačić, lider SPS i šef srpske diplomatije osudio je izjavu američkog ambasadora Kajla Skata o listu "Informer" i naveo da će Ministarstvo spoljnih poslova reagovati tim povodom.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.