Indijci oteli Pakistance u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2021, 10:39

Indijci oteli Pakistance u Beogradu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom uhapsili su pakistanske državljane H. A. (1990), A. B. (1997) i R. I. U. (1990) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo otmica.

Oni se terete da su na glavnoj autobuskoj stanici u Beogradu ponudili smeštaj dvojici državljana Indije, a potom ih odveli u jedan stan na Paliluli, gde su ih zlostavljali tražeći da im predaju novac.

Pakistanski državljani su, kako se sumnja, od oštećenih zahtevali da pozovu svoje prijatelje i rođake i plate otkup za njih.

Osumnjičenima je određen pritvor do 30 dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

MUP saopštio: Brzom akcijom rešena otmica u centru Beograda

Izvor: B92, 30.Nov.2021

Beograd -- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom rešili su otmicu u centru Beograda, saopšteno je danas iz MUP-a...Kako se navodi, uhapšeni su pakistanski državljani H. A. (1990), A. B. (1997) i R. I. U. (1990), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.