Ilić: Tadiću, neću da napustim Koštunicu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jun.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić: Tadiću, neću da napustim Koštunicu

LOZNICA - Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je u subotu uveče da mu jako smeta što u Demokratskoj stranci ističu da su pobedili na republičkim izborima u Srbiji, iako ne mogu da formiraju proevropsku vladu.

"Jako mi smeta kada Tadić predsednik DS stalno izjavljuje: Mi smo pobedili. Pa niste pobedili, da jeste vi biste napravili vladu. Što sad mene zovete, pa molite da napustim Koštunicu. Pa neću da napustim Koštinicu. Nisam ja gnjida, nisam neki ološ. Imam >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << obraz, poreklo i korene u ovoj državi", rekao je Ilić gostujući na TV Podrinje u Loznici.

Ilić je dodao da ne želi da napusti predsednika Demokratske stranke Srbije Koštunicu i zato što mu je prijatelj i što veruje u njega.

"Ne mogu da shvatim koliko tog čoveka napadaju. To je dobar, pošten čovek, jedan delija koji voli svoju državu iznad svega. Njega ne može da kupi niko", poručio je Ilić.

On je kazao da nema poverenja u Vladu koju bi formirala DS, zato što takva vlada ne bi imala svoju ideologiju i o njoj bi odlučivali neki drugi izvan Srbije.

Ilić je naveo da je on takođe za Srbiju u Evropi, ali samo kao jaku, stabilnu i suverenu zemlju u kojoj će njen narod na demokratskim izborima birati svoju vladu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ilić: Neću da napustim Koštunicu

Izvor: Blic, 08.Jun.2008

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je u subotu uveče da mu jako smeta što u Demokratskoj stranci ističu da su pobedili na republičkim izborima u Srbiji, iako ne mogu da formiraju proevropsku vladu....."Jako mi smeta kada Boris (Tadić predsednik DS) stalno izjavljuje: Mi smo pobedili. Pa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.