Izvor: B92, 06.Avg.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić: Neće biti blokada puteva

Beograd -- Ministar Ilić kaže da MUP neće dozvoliti nikakvu blokadu puteva na koridoru 10.

Povodom najava, ne samo malinara, da bi ponovo mogli da blokiraju saobraćajnice, ministar za kapitalne investicije Velimir Ilić je rekao da to neće biti dozvoljeno, jer postoje međunarodni ugovori, po kojima saobraćaj na koridorima mora biti frekventan za vreme Olimpijskih igara u Grčkoj.

"MUP sigurno neće dozvoliti nikakvu blokadu na koridoru 10, posebno zato što imamo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izuzetno velike probleme, kreću kolone navijača. Videli ste da je šteta od blokade, koja je bila postavljena kod Paraćina, bila 3 miliona evra. Sve je bilo polomljeno, demolirano. Zamislite, ako zaustavite karavan navijača iz Holandije, iz Belgije, Nemačke, Austrije, koji idu da prate utakmice - to je dvadesetak hiljada navijača zaustaviti na auto-putu, držati ih ceo dan, to bi bilo veoma opasno, demolirali bi čitave gradove, u čijoj blizini se nalaze", kaže ministar Ilić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.