Izvor: B92, 28.Okt.2010, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić: Koalicija sa naprednjacima

Beograd -- Lider Nove Srbije Velimir Ilić rekao je da će ta stranka sa Srpskom naprednom strankom i svim strankama koje žele promene napraviti predizbornu koaliciju.

Ilić je pozvao Demokratsku stranku Srbije da im se pridruži.

Ilić je rekao da će NS napraviti sporazum o saradnji sa SNS-om i da će se te dve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stranke zajedno spremati za izbore. "Ja se nadam da će i DSS polako prići nama jer svi mi koji smo za promene moramo biti jak tim sa dobrim programom i moramo biti dobra alternativa lošoj vlasti", rekao je Ilić.

Ilić je rekao kako veruje da će sve stranke koji žele promene prići toj koaliciji.

"Treba napraviti jaku koaliciju sa tačno definisanim programom, kojoj će narod izuzetno verovati. Ponudićemo program koji će biti vremenski vezan za neki period i narod će tačno znati šta ga očekuje", rekao je Ilić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.