Ilić: DSS u Novom Sadu napustilo tridesetak članova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2014, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić: DSS u Novom Sadu napustilo tridesetak članova

Potpredsednik Demokratske stranke Srbije i predsednik Gradskog odbora DSS Novi Sad Borko Ilić izjavio je danas da je tu stranku u Novom Sadu napustilo tridesetak članova i da nisu istinite informacije da je došlo do odlaska većeg broja članova.

Ilić je na konferenciji za novinare kazao da se u politici DSS-a izborom novog predsednika Sande Rašković Ivić ništa nije promenilo i da će se ta stranka i dalje zalagati za suverenu i slobodnu državu Srbiju koja neće biti članica >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ni Evropske unije ni NATO pakta, te da su navodni razlozi za napuštanje stranke promena njene politike čista izmišljotina onih koji su otišli iz DSS-a.

Prema Ilićevim rečima, DSS su napustila dva odbornika te stranke u Skupštini Grada Novog Sada i DSS sada u gradskom parlamentu ima tri predstavnika.

Na pitanje da li će činjenica da je broj odbornika DSS-a u Skuštini Grada smanjen uticati na odnose unutar vladajuće koalicije u Novom Sadu, Ilić je rekao da veruje da do nikakvih promena neće doći.

"Mi smo uvek bili korektan koalicioni partner i korektno smo se držali koalicionog dogovora, sada očekujem da se i drugi drže dogovora, jer je koalicioni sporazum potpisan sa DSS-om, a ne sa pojedincima", istakao je Ilić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DSS: Pastor ne zaslužuje da bude predsednik Skupštine

Izvor: Blic, 22.Okt.2014

Potpredsednik Demokratske stranke Srbije i predsednik Pokrajinskog odbora Milenko Jovanov izjavio je danas da predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor, posle izjave o napadima na objekte u vlasništvu nacionalnih manjina u Vojvodini, više ne zaslužuje da bude na čelu najvažnije institucije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.