Izvor: B92, 18.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Identifikovan, ali nije uhapšen"

Novi Pazar -- Demantovana jučerašnja informacija o hapšenju osobe koja je pogodila policajca u nedavnom incidentu u Novom Pazaru.

Istražni sudija Okružnog suda u Novom Pazaru Ćamil Hubić izjavio je da je identifikovano lice za koje se sumnja da je učestvovalo u incidentu ispred Altun-alem džamije i da je tvrdim predmetom pogodio policajca Jasmina Duštinca.

Hubić je rekao da nije tačna informacija o hapšenju tog lica kako je on sinoć preneo medijima, a na osnovu informacija koje su mu greškom bile dostavljene.

Sudija Hubić u cilju istrage nije želeo da navede ime lica za kojim se traga, kao ni druge detalje istražnog postupka koji je u toku.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.