IZDRŽI U SRBIJI

Izvor: Kurir, 27.Avg.2010, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZDRŽI U SRBIJI

KULA - Sve, sve, al’ standard! Zna li ovaj čovek čiji politički slogan nosi na leđima?! Verovatno nije upućen, a i teško da ga zanima. Više ga zanima njegov standard i to hoće li se snaći do prvog i kako će preživeti.

KULA - Sve, sve, al’ standard!

Zna li ovaj čovek čiji politički slogan nosi na leđima?!

Verovatno nije upućen, a i teško da ga zanima. Više ga zanima njegov standard i to hoće li se snaći do prvog i kako će preživeti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Izborni slogan Demokratske stranke Srbije za parlamentarne izbore iz 2008. godine, koji je pratio kampanju ove danas prilično posrnule partije, posvećenu očuvanju Kosova i Metohije i brizi o standardu građana, završio je - evo kako.

Možda je i ova majica odmah posle izbora završila u kontejneru.

Fotografiju Kuljanina koji pod sloganom DSS prebira šta bi mogao da iskoristi sa otpada poslao nam je verni čitalac.

Izbori su odavno prošli, parole su uglavnom zaboravljene, i danas bi modifikovana verzija jedne od njih mogla da glasi: „Izdrži u Srbiji!“ Sad će prvi, stižu nova poskupljenja!

Ekipa Kurira

Da je bilo...

- Eto, da smo mi pobedili, ne bi Srbija kopala po kontejnerima - objasnio je kratko za Kurir Željko Tomić, funkcioner DSS.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.