IZBEGLICE PROTIV VLADIMIRA CUCIĆA

Izvor: Kurir, 25.Jan.2011, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZBEGLICE PROTIV VLADIMIRA CUCIĆA

BEOGRAD - Koalicija udruženja izbeglica u Srbiji osudila je izjavu komesara za izbeglice Vladimira Cucića da ne podržava njihovu akciju prikupljanja potpisa za peticiju kojom traže od Hrvatske da im se vrate stanarska i druga imovinska prava.

"Smatramo da našom akcijom nikoga ne ucenjujemo, jer samo tražimo da se poštuju temeljna ljudska prava stotina hiljada Srba i ostalih građana koji su izbegli, prognani ili vode poreklo sa područja Hrvatske", naveo je predsednik Koalicije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Miodrag Linta.

On je istakao da 103 izbeglička udruženja i zavičajna kluba koji su podržali peticiju očekuju da to urade i predsednik i premijer Srbije, kao i da oni u dijalogu sa Zagrebom i Evropskom unijom zastupaju interese stotina hiljada izbeglih iz Hrvatske.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Izbeglice protiv Vladimira Cucića

Izvor: Glas javnosti, 26.Jan.2011, 07:01

BEOGRAD - Koalicija udruženja izbeglica u Srbiji osudila je izjavu komesara za izbeglice Vladimira Cucića da ne podržava njihovu akciju prikupljanja potpisa za peticiju kojom traže od Hrvatske da im se vrate stanarska i druga imovinska prava..."Smatramo da našom akcijom nikoga ne ucenjujemo, jer...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.