Izvor: Blic, 05.Apr.2019, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"I DALJE NE ZNAMO NALOGODAVCA" Prve reakcije na presudu ubicama Slavka Ćuruvije

Specijalni sud u Beogradu izrekao je danas prvostepenu presudu optuženima za ubistvo novinara i vlasnika "Dnevnog Telegrafa" Slavka Ćuruvije i proglasio ih krivim za ovaj zločin. Radomir Marković, tadašnji šef Resora državne bezbednosti osuđen je na 30 godina robije, kao i tadašnji šef beogradskog centra DB Milan Radonjić, dok su pripadnik tog centra Ratko Romić i Miroslav Kurak, koji je u bekstvu, osuđeni na po 20 godina. Slavko Ćuruvija fondacija pozdravlja odluku Sudskog veća, kojom su optuženi za ubistvo Slavka Ćuruvije osuđeni na ukupno 100 godina zatvora.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fondacija Slavko Ćuruvija: Ohrabrujuća presuda

Izvor: Vesti-online.com, 05.Apr.2019

Fondacija Slavko Ćuruvija pozdravlja odluku Sudskog veća, kojom su optuženi za ubistvo Slavka Ćuruvije osuđeni na po 30 i 20 godina zatvora...Iako je sud propustio da izrekne maksimalne zatvorske kazne, smatramo da je od presudne važnosti stav Sudskog veća da su optuženi krivi za brutalno ubistvo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Bivšim pripadnicima DB-a ukupno 100 godina zatvora za ubistvo Slavka Ćuruvije

Izvor: SandzakPress.net, 05.Apr.2019

Sudsko vijeće Specijalnog suda osudilo je četvericu nekadašnjih pripadnika Državne bezbjednosti (DB), na ukupno 100 godina zatvora za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije. Nekadašnji šef DB-a Radomir Marković osuđen je na 30 godina zatvora zbog krivičnog djela teško ubistvo u pokušaju. Nekadašnji...

Nastavak na SandzakPress.net...

MISTERIJA TELEFONSKIH RAZGOVORA! ROMIĆ I RADONJIĆ ZVALI KURAKA U 16.26 I 16.39: Pripadnici DB osuđeni na 100 godina za atentat na Ćuruviju! Ko je UBICA vlasnika Telegrafa!

Izvor: Kurir, 05.Apr.2019

Radomir Marković i Milan Radonjić kažnjeni sa po 30, a Ratko Romić i Miroslav Kurak sa po 20 godina zatvora  

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.