Izvor: B92, 12.Okt.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanost Marka Miloševića

Požarevac -- Počeo ponovljen glavni pretres protiv saradnika i prijatelja Marka Miloševića, otporaš Milovanović kaže da ga je Milošević branio.

Optuženi za krivično delo prinude su ostali pri ranijem iskazu, dok je oštećeni Zoran Milovanović danas ponovo dao iskaz pred Opštinskim sudom. Bivši otporaš je priču o tome kako mu je Milošević pretio motornom testerom potpuno promenio i sada kaže da ga je mlađi Milošević u stvari branio.

Milovanović >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je na pretresu tvrdio da su ga prijatelji Marka Miloševića na silu odveli u diskoteku Madona 7. marta 2000, gde su ga tukli, šamarali i udarali pištoljem, terajući ga da prizna ko stoji iza organizacije Otpor i ko je finansira, dok ih je Milošević opominjao da prestanu i da ga ostave na miru.

Tokom istrage, u aprilu 2001, Milovanović tvrdio da mu je Marko pretio da će ga na komade iseći motornom testerom, u martu 2003, na glavnom pretresu, da se ničega ne seća, dok je 18. jula ove godine, pred okružnim tužiocem Dmitrom Krstevim rekao da pretnji testerom nije ni bilo. Danas, Milovanović nije mogao da se seti da li mu je neko pretio da će ga ubiti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.