Hteli bi u vladu

Izvor: Glas javnosti, 03.Sep.2009, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hteli bi u vladu

BEOGRAD - Glasanjem za Predlog izmena i dopuna Zakona o javnom informisanju LDP želi da preporuči sebe za ulazak u vladu ukoliko dođe do njene rekonstrukcije, uverena je Vesna Pešić, predsednica Političkog saveta stranke Čedomira Jovanovića. Ona smatra da su se o mišljenje stručne javnosti, koja je kritikovala Predlog zakona, najviše oglušile stranke koje sebe smatraju „superevropskim“.

Todorović: Građani će presuditi

Potpredsednik SRS Dragan Todorović >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << ubeđen je da je cena koju je DS platila velika, ali da će na kraju građani biti ti koji će presuditi.

- Ko zna šta je LDP dobio zauzvrat, različiti su tu interesi u pitanju. Očito je da su se dogovorili nešto čim je bilo potrebno za mesec dana odložiti glasanje. Takođe, poslanik Jovan Damjanović, čiji mandat pripada SRS, glasao je za taj zakon zato što DS ne poštuje Ustav i zakone. On je „trojanski konj“ demokrata - kaže Todorović.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.