Hitna sednica Biroa za bezbednost traje već dva i po sata

Izvor: B92, 14.Jan.2017, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitna sednica Biroa za bezbednost traje već dva i po sata

Predsednik Vlade Aleksandar Vučić zakazao je hitnu sednicu Biroa za koordinaciju službi bezbednosti u 18h, u toku koje se obratio javnosti. Sednica još traje.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je Priština pripremala ratne igre i da je bio plan da se voz iz Beograda zaustavi i započnu sukobi širih razmera.

Na Jarinju je pojačano prisustvo pripadnika kosovske policije koji će kontrolisati voz koji je prvi put nakon 18 godina krenuo iz Beograda za Kosovsku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mitrovicu.

Voz od 16:30 stoji u Raškoj i odlučeno je da se vrati u Beograd.

U kosovskoj policiji potvrđeno je da su specijalne jedinice policije za deminiranje tokom dana kontrolisale prugu na severu Kosova nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak kako nepoznate osobe postavljaju eksploziv uz šine na nepoznatoj lokaciji i pretnja da je eksploziv namenjen vozu Beograd-Kosovska Mitrovica.

Pročitajte još:

Tači pozvao Prištinu da hitno zaustavi voz iz Beograda

EU se oglasila povodom zahteva Prištine da se zaustavi voz

Ambasador SAD u Prištini: Zabrinut sam zbog voza

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.