Izvor: Glas javnosti, 24.Apr.2010, 07:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hiseni: Priznavanje usporeno

PRIŠTINA - Ministar spoljnih poslova Kosova Skender Hiseni ocenio je da je žalba Srbije Međunarodnom sudu pravde protiv kosovske nezavisnosti usporila proces priznanja Kosova i dodao da je to bilo očekivano, prenosi Beta.

"Proces pred MSP u Hagu predstavlja momenat koji je pružio opravdanje mnogim zemljama koje još nisu priznale Kosovo da zatraže više vremena da bi donele odluku - rekao je Hiseni.

HISENI, SVAKO CUDO ZA TRI DANA. PROMENIO SE TATA , OPALO INTERESOVANJE. >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << VREME JE DA VAM NEKO OBJASNI DA NEMA DEDA MRAZA.

ada ce narod sa Kosmeta ma koje nacionalnosti shvatiti da je ta srpska pokrajina pod americkom okupacijom?.Njima treba taj deo da se spreme za napad na Rusiju i tacka.Sila zakon menja.Njih najmanje interesuju Shiptari a i ostali.Od Shiptara bar dobijaju novac od droge i to Amerika "postuje" sve dok bude tako.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.