Hercegovina:Pao ringišpil, devetoro povređeno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jul.2017, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hercegovina:Pao ringišpil, devetoro povređeno

Na lokalitetu Ilijino brdo u Posušju, u zapadnoj Hercegovini, sinoć je nešto pre ponoći pao ringišpil pri čemu je povređeno devet osoba, od kojih dve maloletne, prenosi N1.

"Dve osobe su uhapšene zbog sumnje da su počinile krivično delo izazivanja opšte opasnosti", kazao je portparol MUP-a Zapadnohercegovačke županije Dražan Bošnjak.

Kada je u pitanju težina povreda osoba koje su bile na ringišpilu prilikom pada, Bošnjak je kazao kako se radi o povredama >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koje nisu opasne po život.

Navodi se da, s obzirom na to da sinoć nije bilo uslova da se obavi uviđaj, on je obavljen jutros, u prisustvu dežurnog županijskog tužioca i Policijske uprave Posušje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pao ringišpil na Ilijinom brdu: Ima povređenih, među njima DECA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2017

Uhapšene dve osobe..Na lokalitetu Ilijino brdo u Posušju, u zapadnoj Hercegovini, sinoć je nešto pre ponoći pao ringišpilpri čemu je povređeno devet osoba, od kojih dve maloletne...- Dve osobe su uhapšene zbog sumnje da su počinile krivično delo izazivanja opšte opasnosti - kazao je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.