Haradinaj najavljuje: Sledeća tema Prištine je ulazak Kosova u Evropsku uniju!

Izvor: BKTV News, 13.Okt.2017, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj najavljuje: Sledeća tema Prištine je ulazak Kosova u Evropsku uniju!

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj najavio je da će naredna tema pregovora Prištine sa institucijama EU biti "kosovski status kao kandidata za članstvo".

To je preneo portal Bota sot.

FOTO: Youtube/Printscreen

Haradinaj kaže da će uskoro i istina po pitanju sporazuma o demarkaciji sa Crnom Gorom biti otkrivena, te da će uspešna implementacija Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju (SSP) navesti Evropsku uniju da ukine vize. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Haradinaj predlaže novi unutrašnji dijalog: "Albanci su najstariji narod na Balkanu!"

"Budite sigurni da ovo neće trajati godinama", poručio je Haradinaj na mitingu njegove partije Alijansa za budućnost Kosova (AAK) uoči lokalnh izbora na KiM, koji su zakazai za 22. oktobar.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI! 

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.