Haos u Skupštini Srbije! Maja Gojković vikala: Izlazi napolje, samo me još jednom dovedi... (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 27.Sep.2017, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Skupštini Srbije! Maja Gojković vikala: "Izlazi napolje, samo me još jednom dovedi..." (VIDEO)

U Skupštini Srbije danas je ceo dan bilo burno, uz izricanje opomena i reklamiranje Poslovnika, kraće pauze kako bi se “smirile strasti”, ali i popodnevnom pometnjom o evidenciji povučenih amandmana i vremenu za raspravu.

U jednom momentu predsednica parlamenta Maja Gojković rekla je da je potrošeno vreme za raspravu o amandmanima.

Na to je burno negodovala opozicija, a Gojković je vikala na generalnu sekretarku Svetislavu Bulajić, pošto je dovedena u zabludu >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << zbog neažuriranih podataka o povučenim amandmanima.

Gojković je rekla da je generalni sekretar dužan da dostavi ispravne podatke kako bi parlament radio, te poručila da ako to nije u stanju, neka obavesti Skupštinu.

Maja Gojković se u jednom trenutku obratila generalnoj sekretarki Narodne skupštine Svetislavi Bulajić, kojoj je u nekoliko navrata, uz uključen mikrofon, rekla: "Odlazi, odmah, videćeš ako me još jednom dovedeš u zabludu, odlazi odmah i donesi mi podatke..."

Maja Gojković mobinguje službenike Skupštine pic.twitter.com/BPYFlwxWlP

Kasnije je, obraćajući se iz poslaničke klupe, Gojković rekla da će, ako je generalni sekretar ili neko iz skupštinske Službe pogrešio, odgovarati.

Opozicija je navela da je u elektronskoj evidenciji e-parlamenta stajalo da je za raspravu ostalo još 255 minuta, Gojković je tražila evidenciju od stručne Službe, a zatim je rasprava nastavljena.

U skupštinskom holu, poslanica Nove stranke Marinika Tepić je donela novinarima u hol papir sa evidencije e-parlamenta o preostalom vremenu rasprave koji je u tom trenutku bio 255 minuta.

Tepić je navela da je “skandal” način na koji se vodi sednica parlamenta.

Predsednica Skupštine Srbije napustila sednicu u suzama!

Danas su u prvom delu sednice opomene izrečene poslanicima DS Aleksandri Jerkov i Milisavu Radojičiću.

U popodnevnom delu rasprave, šefu poslaničke grupe DJB Saši Raduloviću je izrečena mera udaljena sa sednice na 20 dana, zbog nepoštovanja parlamenta.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

BURNO U SKUPŠTINI: Gojković vikala na Bulajić, isključila Radulovića, on vređao novinare (VIDEO)

Izvor: Press, 28.Sep.2017, 14:55

Juče su u prvom delu sednice opomene izrečene poslanicima DS Aleksandri Jerkov i Milisavu Radojičiću. U popodnevnom delu rasprave, Saši Raduloviću je izrečena mera udaljena sa sednice na 20 dana, zbog nepoštovanja parlamenta. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.