HOROR KOD SLUNJA Ubio suprugu sa kojom je imao troje dece, a onda i sebe? Meštani u šoku: Ovako nešto ne pamtimo (VIDEO)

Izvor: Kurir, 16.Jun.2020, 09:58

HOROR KOD SLUNJA Ubio suprugu sa kojom je imao troje dece, a onda i sebe? Meštani u šoku: Ovako nešto ne pamtimo (VIDEO)

Policija još nije potvrdila da li je u Cetingradu reč o ubistvu i samoubistvu u mladoj porodici, no sve upućuje upravo na porodično nasilje i taj scenario.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pucnjava kod Slunja, pronađen mrtav maldi bračni par

Izvor: B92, 16.Jun.2020

Dve su osobe preminule jutros nakon pucnjave iz vatrenog oružja u porodičnoj kući u Cetingradu, u Karlovačkoj županiji, nedaleko od Slunja u Hrvatskoj...Policijski uviđaj je u toku...Hrvatski mediji saznaju da je preminuo mlađi bračni par...Supružnici su, kako se doznaje, bili u srednjim tridesetim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.