HAOS NA PROTESTU JEDAN OD MILION: Demonstranti u zgradi RTS-a, traže da učestvuju u Dnevniku 2 (FOTO+VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 16.Mar.2019, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS NA PROTESTU "JEDAN OD MILION": Demonstranti u zgradi RTS-a, traže da učestvuju u Dnevniku 2 (FOTO+VIDEO)

Deo demonstranata sa večerašnjeg protesta "1 od 5 miliona", predvođeni Boškom Obradovićem, upao je u zgradu RTS iz Aberdareve ulice Deo demonstranata sa večerašnjeg protesta "1 od 5 miliona", predvođeni Boškom Obradovićem, upao je u zgradu RTS iz Aberdareve ulice, javlja reporter "Novosti" sa lica mesta.Kako smo nezvanično saznali Boško Obradović zahteva da gostuje u Dnevniku 2.U zgradu RTS došla je i policija. Dok su pojedinci iz mase udarali policajce, oni nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << reagovali, već su samo ušli u zgradu.Jedan od demonstranata pozvao je i ostale okupljene da uđu u zgradu javnog servisa.U zgradu je ušao i Dragan Đilas.Učesnici protesta gađali su jajima zgradu Javnog servisa. Nakon toga su, predvođeni Obradovićem, ušli u prostorije RTS-a.Hodnike su izlepili trakama i poručili da ce se uključiti uživo u program.Prethodno su najavili da će na dva sata blokirati RTS kako bi, kao i prošlog puta, održali improvizovani "Dnevnik slobodne Srbije".

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

HAOS NA PROTESTU "JEDAN OD PET MILIONA": Policija izvela sve demonstrante iz RTS, sede ispred zgrade (FOTO+VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 17.Mar.2019, 00:08

Deo demonstranata sa večerašnjeg protesta "1 od 5 miliona", predvođeni Boškom Obradovićem, upao je u zgradu RTS iz Aberdareve ulice Policija je izvela sve učesnike protesta, uključujući i lidere SZS Dragana Đilasa i Boška Obradovića, iz zgrade RTS, javlja izveštač Tanjuga...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.