Gvaidu preti 30 godina zatvora zbog kršenja zabrane izlaska iz Venecuele

Izvor: Vostok.rs, 27.Feb.2019, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvaidu preti 30 godina zatvora zbog kršenja zabrane izlaska iz Venecuele

Lideru opozicije Huanu Gvaidu preti 30 godina zatvora zbog kršenja zabrane izlaska iz Venecuele, saopštio je za RIA Novosti zamenik predsednika Vrhovnog suda zemlje Huan Karlos Valdes.
„On je lice koje se krije od pravosuđa. Šta se dešava sa beguncima koji ponovo uđu u zemlju i vlast ih otkrije? Oni treba da budu uhapšeni i poslati u zatvor… On može dobiti 30 godina“, rekao je Sputnjiku Valdes i dodao da će predlog optužnice i stepen kazne odrediti tužilac. Po rečima zamenika sudije, Tužilaštvo u ovom trenutku analizira koje kriminalne radnje mu se mogu staviti na teret.
Gvaido je uspeo da dođe do kolumbijskog grada Kukute, bez obzira na postojanje zabrane napuštanja Venecuele. On je izjavio da namerava da se vrati kući iz Kolumbije ove nedelje. Predsednik Nikolas Maduro je izjavio da opozicionar koji se proglasio za predsednika, treba da stane pred lice pravde nakon povratka iz Kolumbije.

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Gvaidu preti 30 GODINA ZATVORA zbog kršenja zabrane izlaska iz Venecuele

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2019

Nakon kršenja zabrane izlaska iz zemlje opozicionom lideru Huanu Gvaidu preti suđenje i kazna zatvora..Lideru opozicije Huanu Gvaidu preti 30 godina zatvora zbog kršenja zabrane izlaska iz Venecuele, saopštio je zamenik predsednika Vrhovnog suda zemlje Huan Karlos Valdes...- On je lice koje se krije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.