Gužve na graničnom prelazu Horgoš očekuju se i naredna dva vikenda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2021, 18:32

Gužve na graničnom prelazu Horgoš očekuju se i naredna dva vikenda

Ni ovaj vikend nije protekao bez gužvi na graničnim prelazima. Ono što je novina da su zabeležena duža zadržavanja i na ulazu i na izlazu iz naše zemlje.

Ovog popodneva nije bilo dužih zadržavanja na Graničnom prelazu Horgoš. Do pola sata se čekalo na carinsku i graničnu kontrolu mađarskih i srpskih organa na ulazu u Srbiju. Što ne znači da gužvi nije bilo, s obzirom na to da je samo tokom ovog vikenda preko Horgoša prešlo više od 70.000 vozila. Prvi put ovoga >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << leta registrovana su i duža zadržavanja na izlazu iz zemlje, što znači da se stranci u tranzitu vraćaju sa svojih odmora. Duža zadržavanja, i na ulazu i na izlazu iz zemlje biće i u naredna dva vikenda, nakon čega će najveći pritisak biti na izlazu iz Srbije preko Horgoša.

Pre polaska polaska na put i odabira graničnog prelaza pre kojeg želite da pređete, savetujemo vam da posetite internet prezentacije Auto-moto saveza Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova, gde u realnom vremenu možete da vidite stanje na svim većim graničnim prelazima naše zemlje.

A pre polaska na letovanje i odabira destinacije, s obzirom na to da se pravila putovanja zbog epidemije Kovida 19 menjaju često, savetujemo vam da posetite internet prezentaciju Ministarstva spoljnih poslova gde možete da pronađete detaljne infomacije o tome ko i pod kojim uslovima može da uđe u pojedine zemlje inostranstva, odnosno ko i pod kojim uslovima može da uđe u Srbiju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.