Gunisi kao pozorišna predstava

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Sep.2015, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Gunisi" kao pozorišna predstava

Režiser legendarnog filma "Gunisi" Ričard Doner najavio je da će pozorišna adaptacija tog filma biti završena za oko godinu dana.

Doner je sajtu Yahoo Movies rekao da je u planu pozorišna predstava prema filmu iz 1985. i da će predstava biti izvođena u hangaru bez sedišta gde će gledaoci učestvovati u predstavi sa glumcima.

U prošlogodišnjem intervjuu za TMZ Doner je rekao da je u planu i nastavak sa originalnom glumačkom postavom, ali je sada bio manje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << određen.

"Možda. Potrebno je da se mnoge kockice slože. Ako radite stvari brzo i lako, ne činite nikome uslugu. Ako bude snimljen još jedan film biće potrebno vreme da se sve pripremi, jer imate istoriju iza sebe i integritet i morate da ih zadržite i ne uništite život koji je film živeo", rekao je on.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.