Grožđebal u Sremskim Karlovcima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Sep.2015, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grožđebal u Sremskim Karlovcima

U Sremskim Karlovcima, u toku je Karlovačka berba grožđa. Manifestacija koja svake godine okuplja ljubitelje vina i dobre zabave. Tokom vikenda, organizatori su pripremili zanimljiv program.

Karlovačka berba grožđa svojim posetiocima nudi mnogo toga. Program za najmlađe tokom dana i zabavu za odrasle kad sunce zađe. Na Grožđebalu možete, pored očekivanog grožđa i sitnih drangulija, kupiti nešto slatko, nešto lepo, čak nešto za sreću i naravno, ono zbog čega i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << posećujemo ovu manifestaciju - vino.

I upravo zbog te tradicije se i dolazi u Sremske Karlovce, da se u vinu uživa i da se o njemu nešto novo nauči.

Svi ljubitelji grožđa i vina, manifestaciju mogu posetiti do sutra, a večeras u pola 10 zakazan je koncert Željka Vasića.

Za vreme trajanja manifestacije, vanredni autobusi kretaće po potrebi iz Novog Sada u 17 i 30, a iz Sremskih Karlovaca od 23 časa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.