Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Feb.2024, 21:26

Grenel: Rode javno osramotio Rota, Kurti ostaje bez podrške Nemačke

Bivši američki izaslanik za Zapadni Balkan Ričard Grenel poručio je danas da je nemački ambasador u Prištini Jern Rode "javno osramotio" predsednika Odbora za spoljne poslove nemačkog Bundestaga Mihaela Rota, dodavši da je premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti ostao bez podrške nemačkih zvaničnika na KiM.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oglasio se Grenel: "Nemački ambasador javno osramotio Rota. Kurti je ostao bez podrške u Berlinu"

Izvor: B92, 04.Feb.2024

Bivši američki izaslanik za Zapadni Balkan Ričard Grenel rekao je da je premijer tzv. Kosova Aljbin Kurti ostao bez podrške nemačkih zvaničnika na KiM...Grenel je danas poručio da je nemački ambasador u Prištini Jern Rode "javno osramotio" predsednika Odbora za spoljne poslove nemačkog Bundestaga...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.