Gostovanje Filmskog fronta u klubu Baza

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Mar.2016, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gostovanje "Filmskog fronta" u klubu Baza

U klubu "Baza" u Novom Sadu večeras od 21 čas biće organizovano predstavljanje filmova sa ovogodišnjeg međunarodnog festivala kratkog metra "Filmski front".

Publika će biti u prilici da pogleda pet filmova, a nakon projekcije predviđen je after žur na kome će se puštati filmska muzika, navodi se u pozivu.

Festival Filmski front neguje i afirmiše autorski umetnički izraz, eksperiment, profesionalizam, ali i entuzijazam, kao i tradicionalne filmske forme. Publici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Novom Sadu tokom festivala se pruža prilika da pogledaju najnovija ostvarenja profesionalnih produkcija kratkog filma iz celoga sveta, sa ciljem da ukažu na trendove i kretanja u svetskoj kinematografiji.

U klubu Baza biće prikazani filmovi: Johnny je mrtav / Johnny is dead (Hrvatska), Veče uz radio / Evening With Radio (Srbija, Španija), Medo mali / Little Bear (Hrvatska), Ringišpil / Merry Go Round (Srbija, Švajcarska, Portugal) i Mi primer beso / My first kiss (Španija).

Klub Baza nalazi se u Radničkoj 20.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.