Izvor: B92, 17.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gornji Milanovac: Grad i glad

Gornji Milanovac -- Odbornici SO Gornji Milanovac ni danas nisu razmatrali rebalans budžeta kojim treba da bude nabavljen novac za narodnu kuhinju.

Odbornici Pokreta za opštinu Gornji Milanovac i Pokreta za naša sela i predsednik opštine Dražimir Marušić predložili su usvajanje rebalansa kako bi 120 korisnika narodne kuhinje dobijalo jedan obrok dnevno, ali to je većinom glasova odbijeno.

Odbornik Ranimir Mirković predložio je da se svih 49 odbornika danas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odrekne dnevnica u korist narodne kuhinje, ali predsednik Skupštine opštine Dušan Đurović o tome nije omogućio izjašnjavanje, najavivši da će idućeg petka biti održana nova sednica.

Zahvaljujući pomoći pojedinaca iz brojnih gradova Srbije, narodna kuhinja će u ponedeljak nastaviti da priprema po jedan obrok. Ipak, ako rebalans budžeta ne bude usvojen, kihinja će opet prestati da radi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.