Gojkovićeva sa delegacijom Bundestaga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2015, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gojkovićeva sa delegacijom Bundestaga

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković primiće danas delegaciju nemačkog Bundestaga, koju predvodi predsednik Parlamentarne grupe za Jugoistočnu Evropu Peter Vajs.

Kako je saopšteno iz Kabineta predsednice parlamenta, u delegaciji Bundestaga su i zamenici predsednika Grupe Josip Juratović i Aleksander Noj, kao i članovi Hajnc Vize, Dirk Fopel i Ute Fink Kremer.

Sastanak će biti održan u Domu Narodne skupštine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Srbija posvećena evrointegracijama

Izvor: B92, 10.Feb.2015

Predsednica Skupštine Maja Gojković razgovarala je u Beogradu sa delegacijom nemačkog Bundestaga o evrointegraciji Srbije...Oni su govorili i o regionalnoj saradnji i saradnji sa Nemačkom u međunarodnim parlamentarnim organizacijama...Kako je saopšteno iz kabineta predsednice Skupštine Srbije,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.