Gojkovićeva osudila medijske napade na Vučića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2017, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gojkovićeva osudila medijske napade na Vučića

Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković osudila je hajku i napade na predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića koju, kako je istakla, vodi dnevni list Kurir.

"Najoštrije osuđujem besomučnu hajku koja se vodi protiv predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. Neistine koje se plasiraju već duže od mesec dana, očigledne lične uvrede i mržnja prema predsedniku Republike Srbije nemaju nikakve veze sa slobodom medija iza koje neki pokušavaju da se sakriju", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << navela je Gojkovićeva u saopštenju.

On je naglasila da je Srbija pravna država u kojoj zakoni važe za sve i moraju da se poštuju, pa zato, kako je dodala, zabrinjavaju stavovi, poslednjih dana, a koji dolaze čak i od pojedinih aktuelnih ili nekadašnjih poslanika da izgleda ne moraju svi da plate porez i izmire svoje zakonske obaveze prema državi i građanima ove zemlje.

"Uverena sam da građani Srbije, koji su na izborima dali snažnu podršku predsedniku Vučuću za politiku stabilnosti i razvoja Srbije koju vodi, jasno mogu da vide koliko su ovi prizemni i brutalni napadi na njega besmisleni i neosnovani," istakla je ona.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Gojković osudila hajku protiv predsednika Srbije

Izvor: Beta, 09.Jul.2017

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković osudila je danas "hajku i napade" na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koje, kako je navela, više od mesec dana vodi dnevni list "Kurir"."Najoštrije osudjujem besomučnu hajku koja se vodi protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Neistine koje...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.