Izvor: RTV 5, 27.Apr.2012, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Geoks investira u Niš? (video)

Svetski poznata kompanija za proizvodnju obuće "Geoks", uskoro bi mogla da otvori fabriku i u Srbiji. Vlasnik kompanije, Mario Polegato, kaže da je čuo pozitivne komentare o uslovima poslovanja u Srbiji i da su velike šanse da odluči da ovde investira.
"Mi nismo došli u Srbiju zbog jeftine radne snage, već zbog dobrih uslova u Srbiji, i zato želimo da otvorimo nove centre i po Srbiji, ne smo u Beogradu", kaže Mario Polegato, vlasnik "Geoksa".
U Vladi Srbije, dolazak potencijalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << novog investitora, ocenjuju kao rezultat dobrih uslova koje strane kompanije imaju u Srbiji.

"Ova kompanija je jedna od najpoznatijih u svetu i za Srbiju ovo samo znači nova radna mesta i nove investicije", navodi Mirko Cvetković, premijer Srbije.
Sastanku je prisustvovao i gradonačelnik Niša, Miloš Simonović.
"Grad Niš već ima strane investitore, a kompanija Geoks, ukoliko odluči da na ovim prostorima otvori fabriku, samo će se pridružiti porodici italijanskih kompanija", kaže Miloš Simonović, gradonačelnik Niša.
Sa rukovodstvom kompanije Geoks, u Nišu je razgovarao i predsednički kandidat Demokratske stranke, Boris Tadić.

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.