Izvor: B92, 28.Sep.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gavrilović za istovremene izbore

Beograd -- Potpredsednik DS Slobodan Gavrilović kaže da je on najbliži opciji istovremenih izbora u Srbiji i SCG.

Potpredsednik Demokratske stranke rekao je za "Blic" da je njgeov stav da izbori za Skupštinu Srbije treba da budu raspisani zajedno sa izborima za parlament državne zajednice, koji treba da budu održani 3. februara. Gavrilović je rekao da je moguće da Vlada Srbije bude rekonstruisana, ali i da budu održani izbori. "Moguće je i da ti izbori budu povezani s >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << donošenjem novog Ustava", rekao je Gavrilović.

On je ocenio da sadašnjoj Vladi nedostaje ozbiljna strategija i da nema viziju. "Vlada je usporila reforme, a u nekim oblastima ih i zaustavila. Upravo zbog toga mislim da i odluka o važnim pitanjima u vezi s Vladom ne može biti doneta naprečac", rekao je Gavrilović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.