Izvor: B92, 16.Sep.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galup: U Beogradu najviše DS-u

Beograd -- "Galup" je naveo da će Demokratska stranka dobiti najviše glasova u Beogradu - 27,2 odsto, a SRS 23,6 odsto.

Agencija za istraživanje javnog mnenja "Galup" saopštila je da je zbog njene tehničke greške juče objavljena procena da će Srpska radikalna stranka osvojiti najviše glasova za odbornike u Beogradu. Demokratska stranka Srbije će imati oko 16 odsto glasova, a Pokret snaga Srbije - 11,2 odsto. Koalicija DA-SDP dobiće 8,2 odsto, G17 plus (5,7 odsto), SPO >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << (3,1), SPS (tri odsto), a ostale liste dva odsto.

"Galup" procenjuje da će kandidati DS Nenad Bogdanović i SRS Aleksandar Vučić osvojiti skoro jedak broj glasova na izborima za gradonačelnika Beograda, 19. septembra. Razlika u glasovima Bogdanovića i Vučića je manja od statističke greške uzorka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.