Izvor: B92, 03.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

G17 plus: Svi da podrže Tadića

Beograd -- Tomica Milosavljavić kaže da će G17 plus podržati ponovnu kandidaturu Borisa Tadića na predstojećim predsedničkim izborima.

"Tadić bi trebalo da dobije podršku svih demokratskih snaga, kako bi glatko pobedio opozicionog protivkandidata", rekao je Milosavljević u intervjuu Večernjim novostima. Potpredsednik G17 plus je kazao da bi bilo idealno ako bi za lokalne izbore bila formirana široka koalicija stranaka koje čine Vladu Srbije.

On je negirao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da u Vladi Srbije postoje nesuglasice među strankama koalicije i istakao da na glavnim državnim pitanjima postoji saglasnost.

Milosavljević je rekao da je stav G17 plus o statusu Kosova saglasan sa državnim stavom i da je pitanje predstavnika u pregovaračkom timu za status Kosova državno, a ne stranačko.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.